27.04.2020 • 20:00

Uitgesteld

JAMIE CULLUM
27.04.2020

Georganiseerd door : LIVE NATION

Als preventieve maatregel zijn culturele evenementen op dit moment in verschillende landen niet toegelaten. Het concert van Jamie Cullum, dat zou plaatsvinden op 27 april in het Koninklijk Circus, wordt daarom verplaatst naar maandag 23 november. De veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Wij volgen van nabij op.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

As you may have anticipated, we are postponing the European Taller 2020 Tour. I’m so disappointed to not be able to bring this show to you, which was over a year in the making, but right now the most important thing to do is to find our way through this current health crisis. We have re-scheduled the dates for later in the year and into early 2021. I can’t wait to see you on the other side of the hill. 

Thank you, as ever, for listening and much love to you all.

Jx.

 

 

JAMIE CULLUM OP MAANDAG 27 APRIL 2020 IN HET KONINKLIJK CIRCUS, BRUSSEL.

Vijf jaar na zijn laatste worp ‘Interlude’ is Jamie Cullum eindelijk terug! Zijn achtste studioalbum heet ‘Taller’ (met een vleugje zelfspot), en ligt sinds juni in de rekken. De plaat is een hommage aan zijn roots en past helemaal bij Jamie’s unieke, gepassioneerde en melodieuze stijl. Na een prachtconcert op Gent Jazz Festival deze zomer, keert Cullum in 2020 terug naar ons land voor een zaalconcert. Afspraak op 27 april in het Koninklijk Circus in Brussel!

De hypergetalenteerde singer-songwriter wint wereldwijd al twee decennia lang zieltjes met intense ballades tussen jazz en pop. Als tiener verdient hij zijn sporen in de Parijse jazzclubs. Hij tekent vervolgens bij Universal en oogst in 2003 zijn eerste successen met het grandioze ‘Twentysomething’. De jonge Engelsman breekt in eigen land alle verkoopsrecords met een jazzplaat en hijst zich tussen de grote namen binnen het genre. De rest van de wereld gaat met eenzelfde enthousiasme overstag. Jamie Cullum is een uitzonderlijk zanger en waagt zich met verve aan de meest onwaarschijnlijke covers. Hij combineert als geen ander zijn brede muzikale smaak met zijn grote liefde voor jazzstandaarden. Met meer dan 10 miljoen verkochte albums wereldwijd is hij vandaag niet weg te denken uit de muziekwereld, en ook zijn collabs liegen er niet om: van Pharrell Williams over Herbie Hancock tot Kendrick Lamar. Niet te missen!

JAMIE CULLUM
Koninklijk Cirucs, Brussel
Maandag 27 april 2020 – 20u

Ticketprijs (incl. servicekosten): 52,32 euro - 45,78 euro -39,24 euro. Genummerde zitplaatsen.

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 13 september om 10u via Live Nation: www.livenation.be & Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

 

ARTIESTEN

JAMIE CULLUM

Vidéo's