20.02.20 • 20:00

TICKETS

BIRKIN / GAINSBOURG
20.02.2020

Georganiseerd door : LIVE NATION

BIRKIN / GAINSBOURG, SYMPHONIE INTIME IN CONCERT OPDONDERDAG 20 FEBRUARI 2020 IN HET KONINKLIJK CIRCUS, BRUSSEL ! 

In de zomer van 2016 zag “Birkin/Gainsbourg Le Symphonique” het levenslicht onder invloed van het Symfonisch Orkest van Montréal en de Francofolies de Montréal. Oorspronkelijk ging het om twee unieke voorstellingen ter herdenking van het overlijden van Serge Gainsbourg, 25 jaar geleden. Maar nu trekt de show dus nog tot maart 2020 de wereld rond! 

Jane Birkin bracht haar grootste hits met bijzondere arrangementen van Nobuyuki Nakajima, en omringd door de beste orkesten ter wereld. Als een artistieke uitbreiding van dit avontuur, geeft ze nu de inwoners van steden en regio’s waar ze niet met een symfonisch orkest kan aantreden, de kans om deze ‘klassieke’ herwerking van het oeuvre van Serge Gainsbourg live te ontdekken. Met Nobuyuki zelf aan de piano en vergezeld van zeven andere muzikanten, staat Jane Birkin op donderdag 20 februari op de planken van het Koninklijk Circus in Brussel, om er haar repertoire als kamerorkest voor te stellen. Een niet te missen kans om een uitzonderlijk artieste live te (her)ontdekken! 

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 21 juni om 10u.
 

BIRKIN / GAINSBOURG 

SYMPHONIE INTIME
Koninklijk Circus, Brussel
Donderdag 20 februari 2020 – 20u

Ticketprijzen voor Koninklijk Circus (Incl. servicekosten), genummerde zitplaatsen: 53,41 euro, 45,78 euro, 38,15 euro et 32,70euro.

Tickets zijn beschikbaar vanaf vriidag 21 juni, 10u via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be en Live Nation: www.livenation.be

ARTIESTEN

JANE BIRKIN

Vidéo's