23.03.20 • 20:00

TICKETS

AGNES OBEL
Support Act : RIVER INTO LAKE
23.03.2020

Georganiseerd door : LIVE NATION

AGNES OBEL OP MAANDAG 23 MAART 2020 IN HET KONINKLIJK CIRCUS, BRUSSEL.

Internationaal gerenommeerd als componiste, zangeres én pianiste: dat is Agnes Obel! Vandaag kondigt Obel haar terugkeer op het podium aan voor komend voorjaar. In drie maanden tijd zal ze maar liefst 15 verschillende landen doorkruisen met een nieuwe Europese tournee. Aftrappen doet ze op 24 februari in Oslo, waarna onder meer een afspraak met de Belgische fans gepland staat op 23 maart, in het intieme Koninklijk Circus in Brussel! Een nu al onvergetelijk concert.

Het muzikale universum van Agnes Obel betovert planeet aarde al sinds 2010, toen we haar bloedmooie debuutsingle “Riverside” leerden kennen. Vandaag is de Deense schone een alomgerespecteerd en veelgevraagd artieste met songs van subtiel over krachtig tot bezwerend. Nummers als “The Curse”, “Aventine”, “Fuel to Fire” en “Dorian” overtuigen steeds meer luisteraars. Ook live slaat Obel met verstomming dankzij gevoelige en lyrische hoogstandjes. In afwachting van haar nieuwe plaat die dit najaar in de rekken moet liggen, mogen we alvast uitkijken naar een afspraak met haar op 23 maart 2020, in het Koninklijk Circus in Brussel!

AGNES OBEL
Koninklijk Cirucs, Brussel
Maandag 23 maart 2020 – 20u

Ticketprijs (incl. servicekosten): 43,60 euro, 38,15 euro, 32,70 euro. Genummerde zitplaatsen.

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 6 september om 10u via Live Nation: www.livenation.be & Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

ARTIESTEN

RIVER INTO LAKE

AGNES OBEL

Vidéo's